Actualitate

Atenție, se oprește apa!

Se oprește apa în localitatea Palazu Mare. Din cauza unor lucrări de racordare a noi conducte la sistemul centralizat de alimentare cu apă din localitatea Palazu Mare, compania de apă va sista furnizarea apei de marți seară de la ora 22:00, până miercuri la ora 13:00. Utilizatorii afectați de această lucrare sunt rugați să-și asigure rezervele minime de apă pentru consum și uz casnic.

În vederea executării lucrărilor de racordare a noii conducte la sistemul centralizat de alimentare cu apă de pe strada Sentinelei, din localitatea Palazu Mare, compania de apă va întrerupe furnizarea apei de marți 17 octombrie, ora 22:00, până miercuri, 18 octombrie, ora 13:00. Astfel, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile Dumbrăveni, Alexandru Sahia, Sentinelei, precum și cei de pe străzile adiacente, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, precum și Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare.

Investiția face parte din „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în aria de operare a societății în perioada 2014 – 2020”, Contractul de lucrări CL4 „Rețele apă și canalizare în zona periferică a Municipiului Constanța, Palazu Mare și stațiunea Mamaia”, în valoare totală de aproximativ 51 de milioane de lei, proiect derulat în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare.

Compania de apă amintește consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții. Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

Compania de apă își cere scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigură că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.

Totodată, utilizatorii afectați de această lucrare sunt rugați să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

 

Related Articles

Back to top button