Actualitate

Fără permis pe drumurile publice

În data de 12 octombrie, în jurul orei 17:00, polițiștii locali au depistat pe strada Liliacului, în zona imobilului situat la nr. 13, un barbat în vârstă de 46 de ani care a condus și a oprit neregulamentar un autoturism.

În urma legitimării persoanei în cauză și a verificărilor efectuate în vederea dispunerii măsurilor legale, a rezultat că bărbatul în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, fapt pentru care a fost condus la sediul Direcției Generale Poliția Locală Constanța.

După întocmirea actelor procedurale, bărbatul a fost predat Biroului rutier din cadrul IPJ Constanța în vederea continuării cercetăriilor conform competențelor ce le revin, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu deține permis de conducre pentru nicio categorie de vehicule. Polițiștii locali monitorizează în permanență întreg municipiul Constanța și manifestă toleranță zero față de persoanele care încalcă prevederile legale.

Cetățenii sunt rugați să semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon 0241.484.205 si 0341922 – Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro.

Related Articles

Back to top button