Actualitate

Studenții militari depun jurământul la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”

79 de studenți militari (26 de fete și 53 de băieți), înmatriculați în anul I la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” pentru Ministerul Apărării Naționale și Ministerul Afacerilor Interne, vor depune vineri, 20 octombrie, ora 09.00, Jurământul Militar. Aceștia urmează programele de studii de licență Navigație, Hidrografie și Echipamente Navale, Electromecanică Navală, Electromecanică, Inginerie și Management Naval și Portuar.

De la începutul lunii septembrie până în prezent, studenții au parcurs un modul de pregătire militară generală, destinat să îi familiarizeze cu specificul pentru care au optat odată cu admiterea la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”.

Ceremonia de depunere a Jurământului Militar se va desfășura pe platoul mare din incinta Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”, în prezența reprezentanților Forțelor Navale Române și ai instituțiilor beneficiare de cadre militare din Ministerul Apărării Naționale și Ministerul Afacerilor Interne, precum și a membrilor familiilor și a prietenilor.

Related Articles

Back to top button