Actualitate

Acuzații grave la adresa unui om al legii din Constanța

Acuzații grave la adresa unui om al legii din Constanta! Agentul de poliție este acuzat de acte de violență asupra unei tinere! incidentul s-ar fi petrecut intr-un cartier din oras, iar surse din anchetă susțin că adolescenta mai era însoțită de doi baieți și ar fi avut un comportament ciudat care le-a atras atentia polițiștilor. În momentul în care aceștia s-au apropiat de grupul de tineri, cei trei au încercat să fugă, însă polițistul a prins-o pe tânără, a  imobilizat-o și ar fi devenit agresiv.

Imaginile au apărut în spațiul public, distribuite pe rețelele de socializare de o femeie, care susține că i-ar fi văzut pe polițiștii agresivi de la balcon, și a coborât repede să o apere pe fată, despre care spune că ar fi fost lovită.

Oamenii legii au fost sesizat prin apel unic la 112 de proprietarul unui apartament care le-a declarat că mai multe persoane provoacă distrugeri locuinței sale. Sosiți la fața locului, polițiștii i-au găsit în apartament pe cei trei tineri, o minoră de 17 ani și doi tineri, de 22 de ani, respectiv 23 de ani. Mai mult, asupra unuia dintre tineri, oamenii legii au găsit droguri.

”Deoarece, cei 3 tineri ar fi fost incoerenți în vorbire și nu ar fi putut preciza motivul prezenței lor în apartament, s-a procedat la efectuarea controlului corporal asupra tinerilor de 22 și 23 de ani. Astfel, asupra unuia dintre ei a fost descoperită o substanță susceptibila a avea efecte psihoactive. Față de cele constatate, s-a luat măsură conducerii persoanelor la sediul poliției, în vederea luării măsurilor legale și pentru efectuarea controlul corporal asupra minorei. În momentul introducerii în autospecială, minora a încercat sa fugă”, a declarat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Momentul în care polițiștii au pornit în urmărirea ei și au imobilizat-o după aproximativ 20 de metri a iscat revolta locatarilor din zonă. Oamenii susțin că unul dintre agenți ar fi fost extrem de agresiv. I-ar fi aplicat fetei o lovitură în plex, iar după ce a căzut la pământ ar fi continuat să o lovească și cu picioarele. În tiumpul urmăririi, tinerei i-ar fi căzut din hanorac un grinder. În cele din urmă, cei trei tineri au fost duși la secție pentru audieri. În cauză, au fost sesizați și reprezentații Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului dar și polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța. Imaginile cu cearta dintre cetățeni și patrula de Poliție au ajuns și la comanda IPJ Constanța care verifică, la acest moment, în ce condiții s-a produs exact incidentul.

Related Articles

Back to top button