Actualitate

Atenție la înșelăciunile în domeniul imobiliar!

Pentru a nu deveni victime ale infracțiunilor de  înşelăciune în domeniul închirierii de imobile, polițiștii constănțeni vă aduc la cunoștință câteva recomandări.

Astfel, atunci când sunteți în căutarea unui apartament, pentru a-l închiria, asigurați-vă că persoana cu care vorbiți este cu adevărat cine susține că este. Pot exista situații în care o persoană afirmă că este administratorul sau proprietarul imobilului, fără a avea această calitate, și să solicită un depozit pentru chirie. De aceea, este indicat să achitați depozitul sau garanția numai după întocmirea documentației necesare pentru inchiriere.

Niciodată nu acceptați să plătiți numerar, astfel încât să existe o urmă a locului în care s-au dus banii dumneavoastră. Vizualizați recenziile online și asigurați-vă că nu sunt false! Pe de altă parte, mulți chiriaşi care nu au avut o experiență plăcută vor face tot posibilul să lase o recenzie negativă.

În cazul în care ați fost victima unor astfel de infracțiuni, adresați-vă celei mai apropiate unități de poliție sau apelați numărul de urgență 112, în cel mai scurt timp posibil, pentru a spori şansele ca autorul faptei să fie identificat şi prejudiciul recuperat.

Related Articles

Back to top button