Actualitate

Pliculețe cu conținut suspect, descoperite de polițiști

La data de 24 octombrie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 5 Poliție au identificat 2 bărbați asupra cărora au fost descoperite 3 pliculețe ce conțineau o substanță vegetală susceptibilă a avea efecte psihoactive.

Astfel, la data de 24 octombrie, în jurul orei 17.40, polițiștii au observat, pe bulevardul 1 Mai Vechi, un bărbat cu un comportament suspect. S-a procedat la legitimarea și identificarea acestuia, precum și la efectuarea controlului corporal. Cu această ocazie, asupra bărbatului a fost descoperit un plic ce conținea o substanță vegetală susceptibilă a avea efecte psihoactive.

Ulterior, în jurul orei 17.45, polițiștii au observat, pe bulevardul Aurel Vlaicu, doi bărbați care aveau un comportament suspect. S-a procedat la legitimarea și identificarea acestora. Cu ocazia efectuării controlului corporal, asupra unuia dintre bărbați au fost descoperite două pliculețe ce conțineau o substanță vegetală susceptibilă a avea efecte psihoactive.

În ambele cauze urmează a fi sesizați polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, potrivit competenței.

Related Articles

Back to top button