Administratie

DJ 393 Coroana – Albești a fost finalizat

Se va circula ca-n palmă! Autoritățile județene au finalizat lucrările la drumul județean 393 Coroana – Albești. Tronsonul de drum a fost reabilitat și modernizat pe întreaga suprafață, s-a turnat un strat dublu de asfalt, au fost refăcute podețe de diverse dimensiuni, s-au realizat rigole, au fost montate indicatoare rutiere și s-au realizat marcajele rutiere. Drumul care leagă cele două localități are în total 6.7 km.

Cu multă muncă și determinare, drumul județean 393 care leagă localitățile Albești și Coroana a fost finalizat. Conducerea Consiliului Județean Constanța și reprezentanții societății de drumuri județene au recepționat lucrarea, iar viceprimarul comunei a ținut să mulțumească întregii echipe care a lucrat zi noapte pentru ca locuitorii și toți cei care vor tranzita drumul să aibă parte de condiții de trafic moderne. Mai mult, Cristian Vlad este de părere că în scurt timp, această reabilitare va aduce beneficii semnificative localităților, reprezentând un obiectiv important pentru conectarea comunităților și dezvoltarea economică în regiune.

”De când s-a început acest drum avem cereri pentru terenuri. Comuna Albești nu mai are terenuir dar au localnicii și o să vedeți în cel mai scurt timp în câțiva ani, acest sat se va popula încet încet și nu va dispare”, a declarat Cristian Vlad, viceprimarul comunei Albești 

Tronsonul de drum a fost reabilitat și modernizat pe întreaga suprafață, s-a turnat un strat dublu de asfalt, au fost refăcute podețe de diverse dimensiuni, s-au realizat rigole, au fost montate indicatoare rutiere și s-au realizat marcajele rutiere. Pentru cei 6,7 kilometri de drum s-au utilizat 10.000 de tone de asfalt și 35.000 de tone de piatră, iar timpul în care s-au executat lucrările a fost de șapte luni.

”Dacă vrem să păstrăm acasă copiii noștri, trebuie să creăm infrastructură. Ne plângem că nu avem oameni în sate, păi cum să stea tinerii în sate dacă merg prin noroaie, dacă nu au apă, dacă nu au curent, dacă nu au absolut nimic. Ori ăsta este rolul nostru, să dezvolți. Ori eu când am venit cu echipa mea și cu oamenii de la drumuri județene am spus că trebuie pătruns în fiecare zonă și demonstrăm că se poate”, a declarat Mihai Lupu, președintele CJ Constanța

Reprezentanții Consiliului Județean și-au propus ca toate drumurile de pământ și de piatră din județul nostru să dispară și să se facă astfel loc unei rețele de drumuri care să ofere siguranță, confort și normalitate.

Related Articles

Back to top button