Actualitate

Delta Dunării și Dobrogea de Nord, promovate de CJ Tulcea la Târgul de Turism din Polonia

Târgul de turism „Tour & Travel” se va desfășura în perioada 23 – 25 noiembrie 2023, în orașul Varșovia, iar România deține statutul de țară parteneră în cadrul acestei manifestări expoziționale, unde participă peste 500 expozanți din întreaga lume.

Consiliul Județean Tulcea participă în cadrul acestui eveniment sub egida Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, evenimentul reprezentând o oportunitate deosebită de a readuce în atenția turiștilor străini frumusețile naturale și culturale ale Deltei Dunării și ale întregului spațiu nord- dobrogean.

Consolidarea județului Tulcea ca destinație turistică peste hotare și creșterea segmentului de turiști străini este prioritate pentru administrația județeană. Astfel, operatorii economici care doresc să își promoveze serviciile,
produsele și ofertele turistice în cadrul acestui eveniment, sunt invitați să trimită materiale promoționale către Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Tulcea, pentru a fi preluate și expuse în fața publicului polonez.

  • Date de contact: Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Tulcea;
  • Adresa: Strada Gloriei, Nr. 4, Tulcea;
  • E-mail: cnipttulcea@gmail.com;
  • Telefon: 0744 55 82 11

Data limită pentru trimiterea materialelor promoționale este marți, 21 noiembrie 2023.

Related Articles

Back to top button