Actualitate

Premii pentru seniorii din Ovidiu de Ziua Dobrogei

Ieri, 14 noiembrie, într-un cadru festiv de Ziua Dobrogei, 11 cupluri din orașul Ovidiu au avut parte de ceremonia împlinirii a 50 de ani de căsătorie.

Cu acest prilej s-au depănat amintiri, s-a ciocnit o cupă de șampanie, iar cuplurile au primit câte 500 lei, fotografii de la oficierea ceremoniei și buchete de flori. După acest moment festiv, seniorilor le-a fost dedicat evenimentul organizat de primăria Ovidiu prin Centru Cultural ,,Elena Roizen’’, unde au avut parte de reprezentații artistice ale cercurilor de copii, având ca temă tradițiile dobrogene.

„Mă simt onorat și bucuros de fiecare dată când oficiez această ceremonie de 50 ani de căsătorie, mai ales în acestă zi de sărbătoare pentru noi dobrogenii, și ne aducem aminte de bunicii și străbunicii noștri, care au contribuit la dezvoltarea comunității noastre. Vă urez un sincer La Mulți Ani, să aveți parte de multă sănătate și să vă bucurați  de împlinirile copiilor și nepoților”, a declarat primarul orașului Ovidiu, George Scupra.

Related Articles

Back to top button