Actualitate

Se lucrează pe drumurile județene și în această săptămână

În săptămâna 20 – 28 noiembrie angajații Societății „Drumuri Județene Constanța” efectuează mai multe lucrări de reabilitare, modernizare și punere în siguranță a drumurilor județene.

Pentru drumuri bune și sigure în județul Constanța se acționează pe:

  • DJ 222 Grădina – Hotar Tulcea, DC 77 Cogealac sunt executate lucrări de întreținerea drumurilor: pietruire acostamente, așternere covor asfaltic;
  • DJ 226, DJ 226 A Istria – Nuntași sunt efectuate lucrări de siguranța circulației: tăiere arbori;
  • DJ 225 Saraiu – Vulturu frezare și pregătire suprafață carosabilă în vederea așternerii stratului de uzură;
  • DJ 224 Crucea – Băltăgești sunt decolmatate rigolele betonate;
  • DJ 222 Mihail Kogălniceanu – Peștera, DJ 222 Medgidia – Peștera, DJ 225 Mircea Vodă, DJ 391 Negru Vodă și DJ 392 Plopeni sunt efectuate lucrări de siguranța circulației: montare semnalizare de iarnă (indicatoare), montate lise și elemente de capăt.

„La nivelul Societății „Drumuri Județene Constanța” am demarat lucrări de reabilitare la sediile mai multor secții și la sediul din municipiul Constanța. În ceea ce privește pregătirile pentru iarnă avem achiziționate stocurile necesare de material antiderapant iar mașinile și utilajele de intervenție sunt pregătite să acționeze”, au transmis reprezentanții Societății „Drumuri Județene Constanța”.

Lucrările aflate în execuție sunt în grafic și nu se înregistrează întârzieri în implementarea proiectelor. Participanții la traficul rutier sunt rugați să manifeste prudență și înțelegere pe sectoarele de drum pe care se intervine și să respecte restricțiile rutiere impuse.

Related Articles

Back to top button