Actualitate

Camioane cu numere de înmatriculare false în Portul Constanța Sud-Agigea

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, au descoperit, în Portul Constanța Sud-Agigea, trei ansambluri rutiere formate din cap tractor si semi-remorcă, pentru care, conducatorii acestora au prezentat certificate de înmatriculare false.

În data de 25.11.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în Portul Constanța Sud- Agigea, au oprit pentru control un ansamblu rutier format din cap tractor și semi-remorcă, condus de către un cetățean georgian. Atât capul tractor cât și semi-remorca aveau montate numere de înmatriculare false, iar asigurarea precum și cele două certificate de înmatriculate prezentate pentru control, erau false. Tot în aceeași zi, alt cetățean georgian a prezentat pentru control un certificat de înmatriculare fals al semi-remorcii pe care o tracta, având montată și o plăcuță de înmatriculare falsă.

În urma acțiunii desfășurate a fost identificat un al treilea cetățean georgian, care conducea un camion cu numere false, prezentat pentru control atât certificatele de înmatriculare cât și polițele de răspundere civilă auto, toate false.

În toate cazurile, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals și uz de fals, dar și de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu numere de înmatriculare false/tractarea unei remorci cu numere de înmatriculare false.

Related Articles

Back to top button