Actualitate

Dorinela Irimia, primarul comunei Saraiu, în permanență alături de cetățeni

„Dragi cetățeni ai comunei Saraiu, în calitate de primar, vreau să vă mulțumesc pentru înțelegerea de care dați dovadă pentru lipsa energiei electrice, am făcut toate demersurile în Comitetul de Urgență, însă liniile de înaltă și medie tensiune sunt cu deficiențe și nu se fac investiții vara. Personalul Enel Energie este puțin pentru problemele care se ivesc în astfel de situații. În fiecare iarnă, la primul viscol avem aceleași probleme. Sunt multe fire rupte, căzute, copaci rupți datorită vântului puternic de peste 100 km / oră.

Vă voi aduce la cunoștință remedierea în privința energiei electrice în întreaga localitate, rețeua de telefonie mobilă, în localitățile Saraiu, Dulgheru și Stejaru. S-au făcut toate demersurile necesare remedierii situației.

Drumurile în întreaga comună sunt practicabile, au fost dezapezite, încă de aseară. Mă aflu în comună, la bătrâni, să mă interesez de statea de sănătate, dacă au medicamentele necesare. Dacă aveți nevoie de medicamente, doamna viceprimar va prelua rețetele dumneavoastră, iar eu voi cumpăra medicamentele necesare. Astăzi, va fi dusă pâine și apă bătrânilor, acasă la fiecare.

Orice problemă ivită, vă rog să o semnalați la următoarele numere de telefon: 0241/ 873.355 – Primărie ; Primar -0729/165.339, vă stau la dispoziție 24/24”, a scris pe pagina de socializare Dorinela Irimia, primarul comunei Saraiu.

Related Articles

Back to top button