ActualitatePolitica

Candidatul USR la Primăria Constanța: Stelian Ion

Președintele USR Constanța, Stelian Ion, a fost desemnat, cu unanimitate de voturi, candidatul USR la scrutinul pentru Primăria Constanța. Cu această ocazie, a organizat și o conferință de presă în care și-a expus proiectele și soluțiile pentru problemele orașului. 

Votul a fost exprimat în cadrul Adunării Generale a USR Constanța, care a avut loc în weekend, la finalul procesului de selecție internă organizat de filiala municipală pentru stabilirea candidatului la Primăria Constanța.

„A fost un prim pas firesc pe care a trebuit să-l facem. În perioada următoare vor avea loc discuții cu reprezentanții celorlalte două partide din alianța Dreapta Unită pentru desemnarea candidatului comun la Primăria Municipiului”, a declarat Florin Cocargeanu, consilier local USR Constanța.

„Unde se află Constanța astăzi după încă patru ani de zile? Din discuțiile pe care le avem aproape zilnic de peste un an de zile cu constănțenii, mergând din ușă în ușă și vorbind cu fiecare dintre ei, majoritatea constănțenilor ne răspund că orașul nostru nu se află pe un drum bun, se află pe un drum greșit, că lucrurile sunt mai rele chiar decât în 2020, ceea ce, din punctul nostru de vedere, este un dezastru absolut. După peste 30 de ani de administrare defectuoasă PSD, PNL în Constanța, marea întrebare este dacă ne place așa și dacă mai vrem. Eu am convingerea că, totuși, constănțenii după atâta bătaie de joc s-au săturat și vor să se schimbe ceva”, a declarat Stelian Ion, candidatul din partea USR la Primăria Constanța.

Președintele USR Constanța și candidatul pentru Primăria Constanța, Stelian Ion, a punctat câteva dintre proiectele și soluțiile pe care acesta le are pentru rezolvarea problemelor orașului.

„Constanța va avea și de această dată, cum a avut și în 2020, posibilitatea să aleagă. De ce să candidăm? V-am spus, lucrurile nu sunt deloc în regulă în Constanța. Puteam să fim un oraș de top. Ni s-a promis în 2020, inclusiv de actualul primar că lucrurile se vor schimba. În loc să se schimbe în bine, s-au schimbat în rău, din păcate. Enumerăm câteva domenii și sunt convins că ideea aceasta pe care încearcă să o promoveze primarul Chițac cum că nemulțumirile constănțenilor sunt generate de crizatorii din USR care nu știu cum să facă să le inoculeze oamenilor nemulțumire și idei negative, lucrurile acestea nu au nicio bază reală. Aceste idei sunt simple manipulări de campanie. Vergil Chițac, după o absență de peste 3 ani de zile a început să-și facă campanie electorală. Nemulțumirile sunt ale oamenilor. Am discutat cu ei. Nu sunt doar ale noastre personal pentru că și noi suntem din Constanța și am observat, zi de zi, aceste șantiere ale incompetenței. Constanța merită altceva. Noi visăm pentru orașul ăsta cu totul altceva, în oglindă față de ce v-am propus acum. Există nenumărate soluții pentru fiecare problemă în parte și nu cred că problemele se pot rezolva peste noapte și nu cred în miracole, dar cred cu tărie în faptul că a doua zi după ce vom ajunge la primărie ne vom onora obligațiile și vom avea o cu totul altă abordare direcționată spre interesul constănțenilor”, a declarat Stelian Ion, candidatul din partea USR la Primăria Constanța.

Președintele USR Constanța, Stelian Ion, a fost desemnat, cu unanimitate de voturi, candidatul USR la scrutinul pentru Primăria Constanța.

Related Articles

Back to top button