Actualitate

Mama Alinei, tânăra ucisă de colega sa de cameră, cere schimbarea încadrării juridice a faptei în omor calificat prin cruzimi și interes material

Mama Alinei, tânăra ucisă de colega sa de cameră și care mai apoi i-a aruncat trupul sub o bancă dintr-un parc, în Mangalia, cere schimbarea încadrării juridice a faptei în omor calificat prin cruzimi și interes material. De asemenea, femeia solicită în instanță daune morale de 100 de mii de euro. Dosarul este deja trimis în instanță, iar la primul termen de judecată se va lua în discuție cererea mamei. Atenție urmează informații care vă pot afecta emoțional.

​Loredana, tânăra de 18 ani, acuzată că şi-ar fi ucis prietena în camera unui hotel din staţiunea Saturn, iar apoi i-a băgat cadavrul într-un geamantan și l-a abandonat sub o bancă dintr-un parc din Mangalia a fost trimisă în judecată, în noiembrie, pentru infracțiunile de omor, furt calificat, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, operaţiuni ilegale cu instrumente de plată fără numerar şi acces ilegal la un sistem informatic. Mama tinerei ucise cu sânge rece cere acum schimbarea încadrării juridice din omor în omor calificat, prin cruzimi și din interes material și daune morale de 100 de mii de euro, după pierderea suferită. Conform avocatului Adrian Cuculis, cel care o reprezintă pe mama Alinei, la primul termen de judecată va fi luată în discuție această cerere.

”Familia este foarte nemulțumită și asta în urma faptului că deși în rechizitoriu se arată foarte clar că inculpata după ce a săvârșit fapta a sustras două carduri și a retras o anumită sumă de bani de la un ATM dar mai mult decât atât modalitatea în care a săvârșit fapta arată că persoana decedată care la rândul ei era un copil a murit în chinuri groaznice o determină pe familia victimei să depună o cerere de schimbare a încadrării juridice a faptei din omor simplu, în omor calificat. +  trebuie să spunem  că în interiorul declarațiilor se găsesc niște aspecte care trădează faptul că inculpata cunoștea de fapt ce bani se aflau pe cardurile fetei omorâte lucru care din punctul nostru de vedere întărește și mai mult ipoteza că omorul a fost săvârșit din interes material pe de-o parte, dar și prin cruzimi pe de altă parte deși nu putem să luăm chiar ed bună declarația inculpatei cum că fata s-ar fi zbătut între viață și moarte 30 de minute înainte să moară acolo în camera de hotel cert este că a avut loc o luptă pentru că inclusiv inculpata avea urme de răni pe mâini dar mai mlut decât atât este clar că ea nu a murit pe loc ci s-a chinuit înainte să noară, lucru care califică omorul respectiv în omor calificat”, a declarat Adrian Cuculis, avocatul mamei victimei 

Tribunalul Constanța a fixat primul termen de judecată în dosarul privind crima din Mangalia, pentru data de 26 martie 2024. Oricare va fi decizia tribunalului, aceasta va putea fi contestată la instanța superioară.

Related Articles

Back to top button