Actualitate

Seniorii de la Căminul pentru persoane vârstnice din Constanța au participat ieri la o activitate organizată de Directia de Sănătate Publică a Județului Constanța cu tema „Efectele negative ale consumului excesiv de alcool”

Luna națională a informării despre afectele consumului de alcool
Seniorii de la Căminul pentru persoane vârstnice din  Constanța au participat ieri la o activitate organizată de Directia de Sănătate Publică a Județului Constanța cu tema „Efectele negative ale consumului excesiv de alcool”.
În cadrul întâlnirii, reprezentantul Direcției de Sănătate Publică Constanța a oferit rezidenților informații importante cu privire la consecințele consumului de alcool. De asemenea, participanții au primit și mai multe pliante informative.
Discuțiile nu s-au limitat doar la această temă, seniorii au fost interesați și despre alte probleme de sănătate cu care se confruntă și la care au primit răspuns de la reprezentantul DSP.
Și pentru că sunt preocupați de starea lor de sănătate, rezidenții s-au arătat foarte interesați de astfel de întâlniri și au propus noi teme pentru viitoarele întâlniri.

Related Articles

Back to top button