Actualitate

A început distribuirea pachetelor în orașul Năvodari

A început distribuirea pachetelor cu produse alimentare către persoanele încadrate în gradul de handicap accentuat şi grav în localitatea Năvodari.

Adulţii cu handicap sau reprezentanţii legali ai acestora, părinţii, după caz, reprezentanţii legali ai copilului cu handicap sunt asteptaţi să ridice pachetele cu ajutoare alimentare de la Cantina de Ajutor Social situată în str. Sănătăţii nr. 2 (intrarea dinspre Serviciul Taxe şi Impozite), după următorul program:

– Luni, Marţi, Miercuri, Vineri: 08:30 – 12:30;

– Joi: 08:30 – 12:30; 15:00 – 17:00;

Pachetele se distribuie pe semnatură, în baza actului de identitate şi a certificatului de încadrare în grad de handicap accentuat sau grav (originale şi copie), valabile.

O persoană/familie beneficiază de ajutoare alimentare pentru o singură categorie de persoane defavorizate căreia îi aparţine la data distribuirii pachetelor, chiar dacă se regăseşte la acea dată în mai multe dintre categoriile prevazute de lege.

Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa Direcţiei de Asistenţă Socială la numerele de telefon: 0241.760.822/ 0756.055.582 sau la adresa de e-mail: asistentasociala@primaria-navodari.ro.

 

Related Articles

Back to top button