Actualitate

Descoperă Clos des Colombes

Descoperă o oază de liniște cu iz franțuzesc adusă în mijlocul Dobrogei, la malul Mării Negre. Clos des Colombes este rezultatul unui vis al lui Anne Marie Rosenberg, care a transformat o veche fermă, într-un domeniu viticol. Trecutul şi prezentul sunt împletite atât în decor cât și în ambient pentru a oferi clipe pline de farmec într-un mediu rafinat.

Situată aproape de pădurea Comorova, vis-a-vis de lacul Tatlageac, Clos des Colombes, parte a grupului Eurovial are toate atuurile pentru a oferi un sejur fermecător într-un ambient de poveste.

Podgoria și crama Clos des Colombes vin în întâmpinarea vizitatorilor cu vinuri alese precum Viognier, Pinot noir, Fetească Albă sau Regală, alături de Cabernet Sauvignon și Syrah. Toate soiurile sunt vinificate separat, fiecare având caracterul său, aromele sale, originalitatea sa.

Iar un vin bun întotdeuna va fi scos în evidență și prin mâncarea pe care o are alături. Bucătăria restaurantului oferă un parcurs gastronomic inedit: modernitate, creativitate, sănătate si savoare, toate fiind principalele caracteristici ale Clos des Colombes.

Meniul îmbină produse tradiționale cu elemente futuriste, nelipsind fructele de mare, terrine foie gras, mușchiul de vită în sos de vin, creveții, scoicile, dar și deserturi precum crème brulee, fondant de ciocolată sau înghețata artizanală, toate purtând semnătura franțuzească autentică ce a primit în anul 2019 recunoașterea bine-meritată din partea Gault & Millau.

Clos des Colombes, vintage modern, atmosferă caldă, restaurant atât în interior cât și la exterior ce poate găzdui până la 100 de persoane, ideal pentru petreceri, workshopuri sau simple întâlniri între prieteni.

De asemenea poate fi locul potrivit pentru tururi și degustări de vinuri, unde vizitatorii pot explora vinurile și pot învăța despre procesul de producție a vinului, chiar de la personalul bine instruit, dar și datorită faptului că vinoteca este una spectaculoasă care pare parcă ca o bucată de istorie a locului ruptă, dar conservată în zidurile protectoare ale locației. Licoarea este ținută în butoaie de stejar, care le oferă o notă distinctivă de maturare și complexitate.

Clos des Colombes, parte a grupului Eurovial vă așteaptă să îi calcați pragul și să vă bucurați de o experiență unică.

Related Articles

Back to top button