Actualitate

Acțiuni desfășurate de polițiștii constănțeni

Polițiștii constănțeni au desfășurat mai multe acțiuni în urma cărora au constatat mai multe infracțiuni, inclusiv la regimul rutier. 

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri au identificat un bărbat, de 23 de ani, pe numele căruia Tribunalul Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de 5 luni de închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul stupefiantelor. Persoana respectivă a fost condusă și încarcerată în Penitenciarul Poarta Albă.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au identificat un bărbat, de 32 de ani, care a condus un autoturism, pe un sector de drum de pe Plaja Modern, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, pentru perioada în curs.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe bulevardul I.C. Brătianu, s-a produs un accident rutier (tamponare). Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două autoturisme care se deplasau în aceeași direcție. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, în cazul unuia dintre aceștia, un bărbat, de 52 de ani, rezultatul fiind 1,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu – Postul de Poliție Lumina au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Morii, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, pentru perioada în curs.  Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la canabis. Ulterior, a fost condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice, pentru stabilirea prezenței substanțelor psihoactive în sânge.

În toate cauzele s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat activități de prevenire a infracțiunilor comise împotriva patrimoniului, în rândul persoanelor vârstnice aflate în zona Tomis II din municipiul Constanța.

Totodată, au derulat acțiuni de prevenire a traficului și consumului de substanțe interzise și a infracțiunilor din sfera criminalității informatice, în rândul studenților din cadrul Universității ”Ovidius” Constanța.

Related Articles

Back to top button