Actualitate

Autoturism furat și condus de un minor, depistat de polițiștii de frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, cu sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Constanța, au urmărit și oprit în trafic un autoturism care figurează furat din județul Ialomița, la volanul căruia se afla un minor.

În data 03.07.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cernavodă au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea unui autoturism, însă conducătorul auto a ignorat semnalele și a continuat deplasarea pe DN 22C, în direcția municipiului Medgidia. Imediat, polițiștii de frontieră au plecat în urmărirea acestuia, solicitând sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Constanța. Autoturismul a fost oprit şi indisponibilizat pe un câmp din zona localității Medgidia.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că șoferul autoturismului era minor, iar autoturismul înmatriculat în Ialomița, figurează ca fiind furat în seara zilei de 02.07.2023. Totodată, în interiorul autoturismului se mai aflau 2 persoane minore.

Autoturismul și persoanele în cauză au fost preluate de o echipă din cadrul I.P.J. Ialomița, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Related Articles

Back to top button