Actualitate

Tânăra din Vaslui care și-a ucis prietena, după gratii 30 de zile pentru crimă!

Tânăra de 18 ani din Vaslui care și-a ucis cu sânge rece cea mai bună prietenă, după care i-a pus cadavrul într-un geamantan și l-a abandonat sub banca unui parc din Mangalia, a ajuns după gratii pentru 30 de zile. Magistrații au decis arestarea sa, după ce adolescenta și-a recunoscut fapta și le-a povestit în detaliu firul oribilei crime. Ea a mărturisit că și-a înjunghiat prietena din copilărie cu un cuţit în zona gâtului, iar rana suferită a dus la decesul victimei. Cele două fete veniseră pe litoral, unde lucrau cameriste, pe prioada verii. Vă avertizez că urmează informații care vă pot afecta emițional.

În cătușe, cu capul plecat și fără să scoată un cuvânt în fața camerelor, tânăra de 18 ani care și-a ucis cu sânge rece prietena din copilărie, a ajuns după gratii unde va rămâne timp de 30 de zile, au decis judecătorii. În fața magistraților, adolescenta și-a recunoscut ororile și le-a detaliat firul crimei de coșmar. Totul a inceput duminică în zori când trupul neînsuflețit al unei fete a fost găsit de un bărbat care mergea la pescuit. Cadavrul fusese lăsat sub o bancă din parcul din Mangalia, cu multe urme de violență pe față și corp. Ulterior, a fost stabilită identitatea victimei, o fată de 18 ani din Vaslui iar  prinderea autorului a fost o surpriză. Era vorba de prietena din copilărie a victimei, tot de 18 ani. Cele două tinere locuiau împreună într-un hotel din Saturn, unde lucrau ca și cameriste pe perioada verii. Veniseră împreună pe litoral să câștige un ban pe perioada verii. S-au certat din cauza unui băiat și s–au luat la bătaie. Atât de tare încât s-a ajuns la crimă. Colegii de muncă ai fetelor vorbesc cu groază despre cele petrecute în cameră.

”Seara am auzit cum au tipat fetele și am intrat inapoi in camera, era in jur de ora 3, doar am batut la usa si ne-au spus ca dorm +  “dimineata pe la 11 am auzit ca ar fi fost omorata fata”, a declarat un coleg de muncă al fetelor.

Fără nicio remușcare, adolescenta a decis să scape de cadavrul prietenei sale. A îndesat trupul neînsuflețit într-un geamantan, a chemat un taxi, și a plecat spre parcul din Mangalia. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

“A fost ajutata de  taximetrist, chiar aceasta a si intrebat-o in mod insistent ce cotine valiza intrucat era foarte grea. Ea i-a motivat ca se afla, are carti in valiza”, a declarat VIOREL GABRIEL TELICEANU, procuror Tribunalul Constanța 

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere, fata se vede tragand geamantul pe roti pe aleile parcului. S-a descotorosit de trupul neinsufletit sub o banca. Apoi, senina, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, s-a intors la hotel.

“Ea a fost la munca. Lucreaza cu prietena mea. Adica  a fost la munca, muncea, vorbea cu fetele, n-avea nimic, nicio treaba”, a declarat un alt coleg de muncă.

Cazul de la Mangalia care a îngrozit litoralul prin cruzimea lui, fost rezolvat de polițiști și procurorii constănțeni în mai puțin de 10 ore. În fața judecătorilor, suspecta și-a recunoscut fapta și a mărturisit că regretă ce a făcut.

Related Articles

Back to top button