Actualitate

Continuă asfaltările în Palazu Mare

Lucrările de reabilitare a carosabilului continuă în cartierul Palazu Mare. Proprietarii autoturismelor ce sunt parcate pe aliniamentul stradal sunt rugați să elibereze perimetrul unde se realizează lucrări, pentru a permite accesul utilajelor. Totodată, pe străzile unde se execută lucrări, traficul este restricționat parțial în intervalul orar 08:00 – 16:00. Astfel, șoferii sunt sfătuiți să folosească rute alternative.

Echipele administratorului drumului public intervin cu utilaje pentru decopertarea carosabilului pe strada Iuliu Maniu, tronsonul cuprins între strada Henri Coandă și bulevardul Tomis. Traficul rutier este restricționat parțial, în intervalul orar 08:00 – 16:00. Ca rute alternative, șoferii pot circula pe strada Ionel Teodoreanu și strada Barbu Catargi. În paralel, se asfaltează strada Bobâlna, pe tronsonul delimitat de strada Pionierului și bulevardul Tomis. Circulația autoturismelor este restricționată total și pe acest sector unde intervin utilajele pentru asfaltare, în același interval orar.

Proprietarii autoturismelor ce sunt parcate pe aliniamentul stradal sunt rugați să elibereze perimetrul unde se realizează lucrări, pentru a permite accesul utilajelor. Autoritățile fac apel către participanții la trafic să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenție sporită în zonele în care se execută lucrări.

De asemenea, conducătorii auto sunt sfătuiți să evite pe cât posibil zonele în care se execută lucrări și să folosească rutele alternative.

Related Articles

Back to top button