Actualitate

Cercetat pentru trafic de droguri

Polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat, bănuit de trafic de droguri de risc și mare risc. Se pare că acesta le-ar fi deținut și comercializat în mod repetat timp de un an. În urma percheziției, oamenii legii au descoperit aproximativ 47 de grame de canabis.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța, au efectuat o percheziție domiciliată la locuința unui bărbat, bănuit pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și de mare risc, în formă continuată. Din cercetările efectuate a rezultat că bărbatul ar fi deținut și comercializat în mod repetat, în perioada octombrie 2022 – octombrie 2023, droguri de risc și de mare risc, cu sume între 300 și 600 de lei.

În urma percheziției domiciliare efectuate la locuința acestuia, au fost descoperite și ridicate aproximativ 47 de grame de canabis, semințe și fragmente vegetale de canabis, cristal, un cântar de precizie, precum și alte mijloace de probă.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea bănuitului pentru 24 de ore. Ulterior, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanța, cu propunerea de arestare preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Related Articles

Back to top button