Administratie

Declarații printre lacrimi ale fostului primar din Medgidia, Valentin Vrabie! Cum se apără acesta?

Declarații printre lacrimi ale fostului primar din Medgidia, Valentin Vrabie. După ce a fost condamnat definitiv la 1 an şi 7 luni de închisoare cu suspendare pentru fals intelectual, lucru care a dus la pierderea mandatul de primar, Vrabie a ieșit cu răspunsuri în fața presei și angajaților din primărie, într-o conferință organizată la Casa de Cultură. Vrabie a făcut public un raport de activitate pentru cei 7 ani de mandat și a anunțat că acesta nu este sfârșitul carierei sale.  

Fostul primal al municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, a ales să nu tacă după toate problemele pe care le-a avut în ultimul timp. Așa că a organizat o conferință de presă în cadrul căreia a lămurit toate aspectele legate de speţa care îl vizează. La conferință au fost prezenți și angajaţi ai Primăriei Medgidia.

”Sunt acuzat de fals pentru un certificat fiscal cu prejudiciu zero iar probele nu sunt cum ar fi fost corect să spună programul persoana care l-a eliberat pentru că programul spune lucrul asta oricune intra cu parola poate fi dovedit. Nu asta a fost interesul sau intenția anchetatorilor ci trimiterea mea în judecată.  Am ajuns în judecată, în primă instanță am contestat. Există doi martori protejați. Mi s-a respins contestația. Probele cu martori protejați sunt ilegale. S-a ales să se repună acei martori protejați și mi-au dat condamnare cu executare. Am făcut apel și în final am fost condamnat cu suspendare. Acest lucru îmi interzice sa mai fiu primarul municipiului Medgidia”, a declarat VALENTIN VRABIE, fostul primar al municipiului Medgidia 

Fostul edil a făcut public și un raport de activitate pentru cei 7 ani în care s-a aflat în fruntea primăriei Medgidia. După prezentarea tuturor proiectelor, Vrabie a izbucnit în lacrimi, iar la finalul conferinței a făcut și o rugăciune.

Vrabie a anunțat și ce planuri are de viitor. A transmis că va fi consilierul onorific al viceprimarului Nicolae Păun, pentru coordonarea zonei economice de dezvoltare a municipiului Medgidia. Fostul primar a fost condamnat definitiv la 1 an şi 7 luni de închisoare cu suspendare pentru fals intelectual, motiv pentru care și-a pierdut mandatul. De asemenea, el nu va mai avea voie să candideze la vreo funcție publică timp de doi ani de zile.

Related Articles

Back to top button