Actualitate

Ziua Armatei Române, celebrată în comuna Cumpăna

Primăria şi Consiliul Local Cumpăna, județul Constanța, reprezentate legal prin persoana primarului Mariana Gâju, vă invită să luați parte la manifestările prilejuite de Ziua Armatei Române.

Evenimentul se va desfășura miercuri, 25 octombrie 2023 dupǎ urmǎtorul program:  

  ora 11.00 – depuneri coroane de flori laMemorialul Eroilor”, amplasat în comuna Cumpăna, Str. Sos. Constanței nr. 2B;

 – ora 11.15 – Monumentul Eroilor din Primul Rǎzboi Mondial situat ȋn apropierea Bisericii „Sfânta Maria”;                                                                              

ora 11.30 – Monumentul eroilor din cel De-al Doilea Război Mondial și Monumentul Veteranilor, situate în fața Casei de Cultură din Cumpăna.

De Ziua Armatei Române, sărbătoare devenită tradițională, cinstită de întreaga noastră națiune pentru conținutul său simbolic, reprezentanții Administrației Publice Locale Cumpăna adresează tuturor cadrelor militare în activitate și în rezervă, dar și veteranilor de război, aprecierile pentru nobila și neobosita activitate, de înalt profesionalism, pusă în slujba țării pentru garantarea suveranității, independenței și unității statului, integrității teritoriale și democrației constituționale, împreună cu cele mai sincere urări de sănătate și împliniri.

În cinstea acestei zile, la Cumpăna vor  defila militarii Batalionului 341 Infanterie Topraisar – Brigada 9 Mecanizată Mărășești.

Related Articles

Back to top button