ActualitateAdministratie

Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii, ediția 2023 – industria HORECA – Constanța

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, prin Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii Constanța (AIMM Constanța) organizează, în perioada 24- 26 noiembrie a.c., Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii, ediția 2023 – industria HORECA – Constanța. Evenimentul se va desfășura în incinta Pavilionului Expozițional Constanța, situat în Bulevardul Mamaia, numărul 331A.

Acest târg este organizat în vederea promovării spiritului antreprenorial, stimularea dezvoltării afacerilor şi ocupării forţei de muncă în domeniul HORECA și are ca obiectiv facilitarea contactelor între întreprinzătorii care activează în domeniul furnizării de bunuri și servicii pentru sectorul HORECA și agenții economici care activează în acest sector.

Acţiunile desfăşurate în cadrul TIMM ediția 2023 – industria HORECA sunt: expoziție cu vânzare ale produselor și serviciilor oferite de firmele participante, organizarea de seminarii, mese rotunde, ateliere de lucru şi prezentări în scopul promovării produselor şi serviciilor realizate de către participanti.

Participanții la acest eveniment vor putea beneficia de ajutor financiar de minimis ce constă în:

  • asigurarea participării/ prezenței gratuite la târg pentru aplicanții selectaţi în urma înscrierii electronice în cadrul programului;
  • acordarea fiecărui participant a unei sume forfetare în valoare de 2500 ron/ beneficiar, pentru cheltuieli destinate deplasării şi cazării participanților, condiționată de prezența zilnică la TIMM ediția 2023 – industria HORECA pe întreaga perioadă de desfășurare a evenimentului și de respectarea procedurii de implementare a programului.

Operatorii economici interesați se pot înscrie pe site-ul www.constanta.programe-imm.ro.

Aplicaţia va fi deschisă începând cu data de 25 octombrie 2023, ora 10:00, până în data de  19 noiembrie 2023, ora 20:00.

Pentru detalii legate de condițiile de participare, puteți apela numerele de telefon: 0241 661 253, 0241 661 254 sau scrie la adresa de e-mail: agentia.constanta@imm.gov.ro.

Related Articles

Back to top button