Actualitate

Bella are nevoie de o familie!

Bella are nevoie de o familie! Reprezentanții Adăpostului public de animale abandonate din Constanța și implicit cei ai municipalității trag din nou un semnal de alarmă și reiterează ideea adoptării unui cățel abandonat prin campania desfășurată permanent de acesția, „Adoptă un cățel”.

Se apelează la toți iubitorii de animale să ia în considerare adopția unui câine din Adăpostul public de Animale Abandonate Constanța, în special pe Bella, o simpatică femelă brac german care așteaptă cu nerăbdare să găsească un cămin iubitor.

Această cățelușă, cu ochii blânzi și inima plină de dragoste, are nevoie de un stăpân care să îi ofere o șansă la o viață mai bună. Ea are toată dragostea și loialitatea de oferit și așteaptă să faca parte din familie.

Adoptând-o pe Bella, nu doar că veți salva o viață, dar veți primi în schimb o prietenie necondiționată și o companie care va aduce bucurie în fiecare zi. Bracul german este o rasă minunată, inteligentă și plină de energie, perfectă pentru activități în aer liber și pentru a face parte din familia dumneavoastră.

Vă încurajăm să-i dați doar o șansă. Aceasta merită să trăiască viața cu dragoste și grijă.  Ca Bella mai sunt și alte sute de căței care au nevoie de un cămin. Adopția acestora este gratuită.

 

Cățeii vor fi încredinţaţi spre adopţie numai după ce au fost consultaţi de către medicul veterinar, deparazitaţi, vaccinaţi antirabic, sterilizaţi şi identificaţi prin microcipare.

Mai multe detalii  la numărul de telefon: 0733045213.

Related Articles

Back to top button