Actualitate

Se lucrează pe drumurile județene

Drumurile județene se află într-un continuu proces de reabilitare, modernizare și punere în siguranță. În această săptămână, angajații societății de drumuri efectuează mai multe lucrări, pe mai multe sectoare de drum unde se așterne piatră, covor asfaltic sau se lucrează la podețe. Astfel, în săptămâna 6-11 noiembrie acționează drumul județean 391 Cobadin- Ciobănița acolo unde este așternut covorul asfaltic.

Totodată și pe drumurile județene 222 Mihai Kogălniceanu-Târgușor, 223 Saraiu – Pantelimon, 222 Medgidia – Peștera, 223 B Peștera – Ivrinezu Mic sunt efectuate lucrări de întreținerea drumurilor: montaj lise și parapet metallic.

De asemenea și drumurile județene 226 Nuntași-Istria, dar și 226 A Cogealac- Râminc sunt efectuate lucrări de siguranța circulației unde se efecutează tăiere de arbori și lăstăriș.

Se acționează și pe DJ 223 tronsonul cuprins între DJ 225 și DJ 223 acolo unde sunt efectuate lucrări de siguranța circulației, se montează indicatoare rutiere, iar pe DJ 392 Plopeni – Movila Verde sunt realizate acostamente.

Totodată, societatea de drumuri ne informează faptul că au stocurile necesare de material antiderapant pentru iarnă. Mai multe sedii ale secțiilor companiei sunt, în această perioadă, reabilitate fiind efectuate și lucrări de creștere energetică. Astfel de lucrări nu au mai fost efectuate la secții.

Toate lucrările sunt în grafic și nu se înregistrează întârzieri în implementarea proiectelor. Rugăm participanții la traficul rutier să manifeste prudență și înțelegere pe aceste sectoare de drum și să respecte restricțiile rutiere impuse.

Related Articles

Back to top button