Actualitate

Invitație la Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare”

Dacă vreți să intrați în lumea poveștilor, alături de copilul dumneavoastră puteți face acest lucru vizitând Teatrul pentru Copii și Tineret Căluțul de Mare. În acest weekend se pune în scenă piesa JACK ȘI VREJUL DE FASOLE după Joseph Jacobs. Datorită faptului că biletele pentru reprezentația de la ora 10.30 au fost epuizate, reprezentanții teatrului au mai suplimentat spectacolul cu încă o reprezentație de la ora 12.

Micuții spectatori sunt așteptați să urmărească, într-o variantă modernă și plină de candoare, povestea lui Jack, băiețelul sărman, dar cu „suflet frumos și bun”, cel care are curajul să creadă și să întoarcă situații de viață, aparent descurajatoare, în avantajul său. Alături de Jack, spectatorii vor face cunoștință cu Mama lui Jack, Văcuța Lola, Negustorul, Căpcăunul, Căpcăuneasa și Găina fermecată

Spectacolul este potrivit copiilor cu vârsta de peste 3 ani. Durata acestuia este de 50  de minute. Regia artistică și scenariul: Gheorghe Balint. Scenografia: Gina Tărășescu – Jianu. Muzica: Ciprian Manta.

În distribuție îi regăsim pe Rovena Paraschivoi, Daniela Vlad, Claudia Brădescu, Tiberiu Roșu, Cristian Mitescu, Arina Cojocaru și Ion Ciolan.

Biletele pentru spectacolele puse în scenă de către Teatrul pentru Copii și Tineret Căluțul de Mare pot fi achiziționate de la casieria teatrului.

Programul este următorul. În intervalul luni- joi între orele 9 și 16, în ziua de vineri între 9 și 14, iar în zilele de sâmbătă și duminică programul casieriei este între orele 9 și 12.

Related Articles

Back to top button