Politica

„Dar din dar se face rai”

„Dar din dar se face rai”. Sub această deviză edilul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, alături de reprezentanții consiliului local, au ținut neapărat să aducă un zâmbet pe chipurile persoanelor vârstnice cu venituri reduse și persoanelor cu dizabilităţi din localitate. Un număr de 350 de persoane au primit pachete conținând produse alimentare necesare hranei  zilnice: ulei, zahăr, făină, orez și cozonac.

350 de persoane mai puțin norocoase din comuna constănțeană au primit, acum, în pragul Sărbătorilor Pascale un strop de fericire și bucurie din partea administrației publice locale Cumpăna, dar și a edilului Mariana Gâju. A devenit deja o tradiție, ca an de an în comuna constănțeană, persoanele vârstnice cu venituri reduse, dar și persoanele cu dizabilități să primească în dar pachete ce conțin produse alimentare necesare hranei zilnice, precum ulei, zahăr, făină, orez și cozonac.

Prin aceste daruri reprezentanții administrației publice locale Cumpăna au încercat să aducă, în inimile locuitorilor, bucuria Învierii Domnului Isus Hristos.

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button