Actualitate

Se derulează proiecte importante al Universitatea Ovidius

Proiectele la Universitatea Ovidius din Constanța sunt plin proces de implementare, și, fie că vorbim despre infrastructură sau modernizare și reabilitare a mai multor spații ce aparțin Facultății de Medicină, toate au prins contur în ultima perioadă. De asemenea, în cadrul conferinței de presă s-a făcut și un scurt bilanț al ultimilor ani al Universității Ovidius din Constanța.

Facultatea de Medicină se poate bucura de acum înainte de un nou centru didactic de amfiteatre recent realizat și dotat la standarde europene. Totodată, ca proiecte aflate în curs de implementare și cu termen de finalizare august 2023 ar mai fi și realizarea unui nou cămin studențesc, prin Compania Națională de Investiții. De asemenea și pe partea de digitalizare, Universitatea Ovidius din Constanța are noutăți.

În perioada următoare Universitatea Ovidius vrea să obțină fondurile necesare pentru implementarea proiectelor pe care le au în vedere, precum cel de dezvoltare și dotare a campusului profesional integrat pentru învățământul dual preuniversitar și universitar. În prezent Universitatea Ovidius are peste 17 mii de cursanți, aproximativ 400 de doctoranzi, 1.368 de rezidenți, cât și 1.087 de studenți străini.

Related Articles

Back to top button