Actualitate

Acțiunile polițiștilor constănțeni

Polițiștii constănțeni au desfășurat mai multe acțiuni, în urma cărora au constatat mai multe infracțiuni inclusiv la regimul rutier.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Hârșova au identificat un bărbat, de 24 de ani, pe numele căruia Judecătoria Novaci a emis un mandat de executare a pedepsei de 1 an și 6 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. Persoana respectivă a fost condusă și încarcerată în Penitenciarul Poarta Albă.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Hârșova au efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului unui autoturism care circula pe strada Eroilor din comuna Ciobanu. Bărbatul aflat la volan nu s-a conformat, continuându-și deplasarea. Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, până pe strada Primăverii, unde l-au interceptat. La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat, de 35 de ani. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul Mamaia, în stațiunea Mamaia, s-a produs un accident rutier (tamponare). Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 30 de ani, ar fi condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia, unde ar fi provocat un accident rutier fără victime. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Hârșova au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Tabiei, s-a produs un accident rutier (tamponare). Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 19 ani, ar fi condus un autoturism, pe strada Tabiei, și ar fi acroșat un panou electric. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Murfatlar au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Nichita Stănescu, s-a produs un accident rutier (tamponare). Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 21 ani, ar fi condus un autoturism, pe strada Nichita Stănescu, și ar fi lovit  bordura trotuarului. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 4 Poliție au identificat un bărbat, de 42 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Eliberării, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Costinești au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 24 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de amenințare și încălcarea, de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție, a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecție. La data de 17 mai, bărbatul s-ar fi deplasat la locul de muncă al soției sale, încălcând, astfel, ordinul de protecție emis împotriva sa, și ar fi amenințat-o. Persoana în cauză a fost condusă și încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, cu propunere legală.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție, au identificat un bărbat, de 38 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt. La data de 16 mai, acesta ar fi sustras un ceas, în valoare de 300 de lei, de pe un stand din Piața Griviței. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de furt, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Related Articles

Back to top button