Actualitate

Misiunile Grupării Mobile Constanța în acest weekend

Acest sfârșit de săptămână este marcat la nivelul municipiului Constanța de evenimentele prilejuite de sărbătorirea patronilor spirituali ai orașului, Sfinții Împărați Constantin și Elena, dar și de meciul de fotbal dintre echipele F.C.V. Farul Constanța şi Fotbal Club F.C.S.B.

Astfel, în zilele de 20 și 21 mai, jandarmii Grupării Mobile vor fi la datorie pentru asigurarea măsurilor de ordine și siguranță publică pe timpul desfășurării concertelor ce vor avea loc în Parcul Farului, dar și alături de colegii din cadrul I.P.J. Constanța în misiunea de menținere a ordinii publice pe raza municipiului Constanța, în stațiunile Mamaia și Vama Veche. Totodată, vom fi și alături de colegii de la Garda de Coastă, în zona punctelor de trecere a frontierei de stat și nu numai.

De asemenea, duminică, 21 mai, jandarmi Grupării Mobile vor veghea la desfășurarea în siguranță a meciului dintre echipele F.C.V. Farul Constanța şi Fotbal Club F.C.S.B., care se va desfășura pe stadionul Central al Complexului Academiei de Fotbal ,,Gheorghe Hagi” din localitatea Ovidiu, meci în urma căruia se poate stabili campiona ediției 2022 – 2023.

 

Related Articles

Back to top button