Actualitate

14 iunie, Ziua Mondială a Donatorului de Sânge

Și Constanța se alătură demersurilor din întreaga țară în ceea ce privește celebrarea Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge. Astfel că, persoanele care vin să doneze sânge în zilele de  14 și 15 iunie, în intervalul orar 7.30 – 13.30 pe lângă faptul că vor da o nouă șansă la viață unei persoane care cu siguranță are nevoie de acest lucru, vor avea parte și de numeroase surprize din partea Centrul Regional de Transfuzii Sanguine.

În fiecare an în data de 14 iunie se celebrează în întreaga lume Ziua Mondială a Donatorului de Sânge, prilej pentru a crește gradul de conștientizare asupra necesității condițiilor de siguranță în donarea de sânge și a mulțumi donatorilor voluntari de sânge pentru gestul lor de a salva vieți fără a aștepta o recompensă în schimb. Și la Constanța Ziua Mondială a Donatorului de Sânge este punctată de către Centrul Regional de Transfuzii Sanguine.

De asemenea, constănțenii și nu numai sunt în continuare îndemnați să vină să doneze sânge.

Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța organizează frecvent acțiuni de donare de sânge, atât în municipiul Constanța, cât și în județ.

Related Articles

Back to top button