Actualitate

Concert extraordinar la Constanța

Primăria Municipiului Constanța și Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” invită constănțenii și turiștii aflați pe litoral la spectacolele extraordinare „Ave Maria” organizate pe 15 și 16 august 2023, de la ora 21:00. Evenimentele se desfășoară pe Faleza Cazino din Constanța (zona Farului Genovez/grupul statuar Mihai Eminescu).

Intrarea este liberă, pe baza rezervării online pe platforma Bilete.ro: https://s9.ro/1u97. Un utilizator poate rezerva un număr maxim de 2 bilete cu titlu gratuit.

Unul dintre cele mai iubite spectacole ale Corului Madrigal, „Ave Maria” este realizat pentru al doilea an consecutiv în co-producție cu Primăria Municipiului Constanța, pentru a marca Ziua Marinei Române, precum și sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului.

„Ave Maria” se va desfășura într-o scenografie specială, cu design de lumini, proiecții video și efecte speciale și se va încheia cu un spectacol de artificii unic în România, sincronizat cu muzica Madrigalului.

Actorul Marius Manole va completa programul cu o colecție emoționantă de texte sacre și universale. Copiii din corurile Programului Național Cantus Mundi vor urca pe scenă și vor cânta alături de Corul Madrigal și dirijorul Anna Ungureanu unele dintre cele mai îndrăgite piese din program.

Regia spectacolului „Ave Maria” este semnată de Emil Pantelimon, design-ul de lumini este coordonat de Alin Popa, video mapping-ul de Dorin Popovici, iar regia de sunet de Gabriel Scîrlet, Alexandru Sprînceană și Marin Andrei. La pian/orgă interpretează Abel Corban.

Related Articles

Back to top button