Actualitate

Concertele verii continuă la Mamaia

Cea mai populară stațiune de pe litoralul Mării Negre continuă să-și surprindă vizitatorii cu seri de concert spectaculoase. După un weekend prelungit memorabil, cu trei show-uri în care, pe scena din Piațeta Cazino, au cântat artiști de calibru precum Elena Gheorghe, Iulia Dumitrache, Ionela Guzic, Connect-R, și celebrul naist Nicolae Voiculeț, Mamaia este gata pentru încă un sfârșit de săptămână de neegalat.

Sâmbătă, 19 august, distracția se întoarce în centrul stațiunii pe acorduri de țambal și interpretări live de excepție. La 25 de ani de la debutul pe piața muzicală din România, Claudia Pătrășcanu revine acasă, la Constanța, într-un concert solo dedicat atât nostalgicilor muzicii anilor 2000, cât și fanilor din noua generație. Începând cu ora 20:30, fosta membră a trupei Exotic va da startul unei seri de neuitat, în aer liber.

După un debut pe ritmuri pop, spectacolul continuă cu o călătorie prin folclor, jazz și muzică clasică, în interpretarea unică a celui mai cunoscut țambalist român, Marius Mihalache, care va urca pe scenă alături de invitații săi, Arabela Nicolau și Mihai Mărgineanu.

Promisiunea celui mai amplu concert al verii din Mamaia este una de nerefuzat: o seară plină de ritm, melodie și poezie, un adevărat festin al muzicii, care va încânta spectatorii de toate vârstele.

Reprezentanții Organizației de Management al Destinației Mamaia-Constanța (O.M.D.) se așteaptă ca și acest weekend să fie unul plin de viață și energie. George Măndilă, președintele OMD, declară: „Mamaia este de multă vreme centrul distracției pe litoral, însă ne mândrim că, în această vară, am reușit să aducem atmosfera de care se bucurau până acum doar cei care mergeau în cluburi, chiar în centrul statiunii. Weekend-urile anterioare ne-au demonstrat că Mamaia poate atrage din nou vizitatori în număr mare și suntem mândri să vedem că turiștii și localnicii răspund cu entuziasm evenimentelor pe care le organizăm. Atmosfera de pe faleză, plajele și terasele animate reconfirmă faptul că stațiunea își merită pe deplin titlul Destinația anului 2023.”

Evenimentul programat pentru sâmbătă este cel de-al nouălea concert organizat în această vară de OMD Mamaia Constanța, pentru turiștii din stațiune. Nu mai puțin de 15 artiști și trupe au urcat până acum pe scena amenajată în piațeta Cazinoului. În plus, spectatorii prezenți la evenimentul de weekend-ul trecut au avut ocazia de a se bucura, pe lângă recitaluri, și de un show de lumini și lasere, care au dansat pe cerul din Mamaia.

 

Related Articles

Back to top button