Actualitate

Stagiunea estivală, „O vară sub semnul armoniei”, continuă în această săptămână cu trei spectacole încântătoare de muzică clasică

Stagiunea estivală, „O vară sub semnul armoniei”, continuă în această săptămână cu trei spectacole încântătoare de muzică clasică.

Vineri, 18 august, de la ora 20:00, aveți ocazia să vă întâlniți cu capodoperele muzicii vocal instrumentale în spectacolul „Musica sempre libera”.

Sâmbătă, 19 august, de la ora 20:00, va fi prezentat publicului spectacolul „Sub soarele Italiei” un colaj de muzică italienească de largă popularitate, alcătuit din toate genurile muzicale-operă canțonetă, muzică ușoară veche și muzică pop, cu negative de orchestră.

Duminică, 20 august, de la ora 20:00, sunteți invitați la spectacolul „Iubirea în muzică”. Spectacolul propune publicului seri de muzică romantică vocală și instrumentală, arii și duete din cele mai renumite opere și operete, muzică de film și musical dar și duete și momente coregrafice din balete clasice.

Până pe 17 septembrie, Primăria Municipiului Constanța vă invită la evenimente culturale remarcabile, organizate pe scena special amenajată în parcul din fața Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”.

Intrarea este liberă.

Related Articles

Back to top button