Actualitate

Restricții de trafic rutier pe străzile I. G. Duca și Răscoala din 1907

Pentru a reduce disconfortul produs de prezența utilajelor și a nu îngreuna traficul pe timpul zilei, lucrările efectuate de administratorul tramei stradale se vor desfășura noaptea.

Astfel, în această seară și mâine seară, circulația autovehiculelor va fi restricționată total, în intervalul orar 21:00-06:00, pe strada I.G.Duca, pe tronsonul delimitat de strada Ștefan cel Mare și bulevardul Ferdinand. Echipele Confort Urban vor interveni cu utilaje pentru decopertarea carosabilului iar mâine seară se va asfalta tronsonul care face legătura cu bulevardul Ferdinand.

Restricții similare de trafic rutier vor fi instituite joi seară și vineri seară pe strada Răscoala din 1907, pe tronsonul delimitat de strada Ștefan cel Mare și bulevardul Ferdinand, în intervalul orar 21:00-06:00, pentru lucrări de frezare și asfaltare a carosabilului.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. Autoritățile fac apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări.

Related Articles

Back to top button