Actualitate

Se asfaltează la intersecția bulevardului 1 Decembrie 1918 cu bulevardul I.C. Brătianu

Astăzi și mâine se va circula cu dificultate între orele 07:00 și 20:00 la intersecția bulevardului 1 Decembrie 1918 cu bulevardul I.C. Brătianu pe fondul lucrărilor de asfaltare.  

Pentru execuția acestor lucrări în condiții de siguranță atât pentru participanții la trafic, cât și pentru echipele de muncitori, circulația rutieră a fost restricționată parțial, astfel:

  • Astăzi, 16.11.2023, pe b-dul 1 Decembrie 1918 se circulă pe câte o bandă pe sensul de mers dinspre Gara CFR către stațiunea Mamaia. În același timp, circulația pe b-dul. I.C. Brătianu este restricționată între b-dul. 1 Decembrie 1918 și strada Avram Iancu.
  • Mâine, 17.11.2023, lucrările se vor muta pe celălalt sens de mers, iar circulația se va desfășura pe câte o bandă pe sensul de mers dinspre stațiunea Mamaia către Gara CFR. Pe b-dul I.C. Brătianu restricțiile se vor aplica din intersecția cu b-dul 1 Decembrie 1918 până la intersecția cu strada Oborului.

Pe fondul acestor restricții, circulația autobuzelor de pe linia 48 a fost deviată. Astfel, pe sensul de mers spre Cap de Linie Palas acestea virează dreapta pe b-dul Ferdinand după Spitalul de Boli Infecțioase, apoi continuă pe b-dul 1 Decembrie 1918 și stânga pe b-ul I.C. Brătianu, după care continuă pe traseul normal. Devierea se face pe aceeași rută și în sens invers pe traseul spre Cap de Linie Poarta 2. Vă reamintim că, din cauza acelorași lucrări, sunt posibile întârzieri pe liniile 100 și 100C.

„În acest context, rugăm participanții la trafic să evite acest sector de drum în cele două zile în măsura posibilităților, folosind rute alternative. Vă cerem scuze pentru disconfortul creat și facem apel la șoferi să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor temporare de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări”, au transmis autoritățile.

Related Articles

Back to top button