Actualitate

Tragedie în Mamaia! O femeie s-a aruncat de la etajul 8 al hotelului

Sfârșit tragic pentru o femeie aflată în vacanță pe litoral. Aceasta s-ar fi aruncat de la etajul opt al unui hotel din stațiunea Mamaia unde era cazată. Din păcate, medicii deplasați la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a o salva, constatând decesul. În camera de hotel, anchetatorii au găsit un bilet de adio, însă fără să-și motiveze gestul extrem. Oamenii legii continuă cercetările și au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Alerta la 112 a fost dată la ivirea zorilor, când au fost chemate în ajutor cadrele medicale de la ambulanță și polițiștii din stațiunea Mamaia. O femeie în vârstă de 48 de ani, aflată în vacanță pe litoral, s-ar fi aruncat de la etajul opt al hotelului unde era cazată, arată primele date ale anchetei. Salvatorii sosiți la fața locului nu au mai putut decât să constate decesul.

“La fata locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD tip B2 și o ambulanță SMURD C. Din păcate, la sosirea echipajelor, victima prezenta leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decesul acesteia”, a declarat OANA MANOILĂ, purt de cuv ISU Dobrogea 

Turista din Craiova se cazase pe 17 iunie la hotel, iar astăzi urma să plece acasa. Era ultima zi a sejurului pe litoral. Anchetatorii au găsit și un bilet de adio în camera hotelului, în care femeia își cerea iertare de la cea care ia dat viață, însă fără să-și motiveze gestul extrem. Polițiștii și procurorii au dechis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate care sunt împrejurările în care s-a petrecut tragedia. În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Related Articles

Back to top button